Click aici pentru SteroiziAnabolizanti.ro v2 !

Steroizi Anabolizanti, Vand anabolizante, Vand steroizi

Producatori

MASTERON 150MG


MASTERON FARMACEUTIC CU COD DE VERIFICARE SI PROSPECT

Mai multe detalii


30Lei


Fabricant: Shree Venkatesh International Limited , INDIA

 Substanta  activa: drostanolone propionate

Androgenic: 25-40

~ Anabolic : 62-130

~ Activitate estrogenica: fara

   Drostanolonul propionat este un steroid injectabil anabolizant derivat din DHT (dihidrotestosteron). Datorita faptului ca este androgenic va oferii muschiului un aspect dur, definit. Deasemenea creste forta si rezistenta musculara. Nu se converteste in estrogen, deci retentia de apa si ginecomastia nu reprezinta o problema. De fapt, Masteronul se pare ca are un efect anti-estrogenic, comportandu-se asemanator cu Provironul, din acest punct de vedere.

 Masteronul este foarte folositor pentru definire si reliefare, fiind folosit de multi inainte cu cateva saptamani de concursuri. De asemenea are si un efect anabolic satisfacator putand fii utilziat cu succes pentru acumularea de masa musculara de calitate. Se poate combina cu alti steroizi pentru a se marii castigurile.

Masteronul este adesea folosit in cicluri de definire in care se combina cu alte substante non-aromatice cum ar fi Trenbolon, WinstrolPrimobolan, Anavar Aceste tipuri de cicluri vor produce muschi de calitate, duri, fara retentie de apa.
Sunt posibile sa apara efectele secundare androgenice de la acest steroid cum ar fi acneea, piele uleioasa, cresterea parului facial sau pe corp.
Ca toti steroizii anabolizanti/androgeni, masteronul suprima functionarea si productia proprie a corpului de testosteron, iar un PCT e obligatoriu la sfarsitul ciclului. De obicei se aleg agenti ca Clomid si HCG pentru post-ciclu pentru a stimula corpul sa produca testosteron.

Dozajul Masteronului este intre 300-600mg /saptamana, iar durata intre 6-12 saptamani. Datorita faptului ca este un ester propionat scurt, masteronul trebuie injectat 1 data la 2 zile pentru a mentine nivelul sangelui cat mai stabil.

Pret: 30 lei= 1ml x 100mg/ml Drostanolone Propionate 

PRODUS FARMACEUTIC cu cod de VERIFICARE 

STEROZI ANABOLIZANTI-Ro reaminteşte clienţilor  verifice autenticitatea produselor lor farmaceutice

Cos  

gol

Produse Noi

Nu sunt produse noi

Produse Speciale

Nu sunt produse speciale